|   | 
  • ERÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ 'NDE SOHBET TOPLANTISI


    ERÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ 'NDE SOHBET TOPLANTISI
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenledi.

     Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenledi.

    Kentteki yazılı ve görsel basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, sadece Kayseri değil bölge halkı için hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

    Prof. Dr. Doğru, vatandaşlara sağlık hizmetini en iyi, en uygun ve dünya standartlarında vermeyi hedeflediklerini belirterek, bu hedeflere ulaşmak için de gayret içerisinde olduklarını vurguladı.

    Üniversite hastanesi olarak bölgede çok önemli bir misyon üstlendiklerini ifade eden Doğru, şunları kaydetti:

    "Burası çok önemli üçüncü basamak referans hastanesi. Bu bölgede sağlık sorunu çözülmeyen hiçbir hasta kalmasın istiyoruz. Türkiye'nin herhangi bir üniversite hastanesinde yapılan bir işlem varsa, bunun aynısını daha modern şekilde hastanemizde yapılsın istiyoruz. Bunun için de gerek fiziki mekan, gerekse insan kaynağı olarak her türlü kaynağın hastanemizde yerleşmesini ve halkımızın hizmetine sunulmasını amaçlıyoruz. Bu doğrultuda 2012 yılında birçok hasta odamızı, kliniğimizi revizyona aldık. Modernize etme çalışmalarımız hala sürüyor. Bu sene içinde de hastanemizde kalan bölümleri revizyona alıp modern bir şekle getireceğiz. Hasta odalarını koğuş sisteminden kurtarıp iki kişilik otel konforu aratmayacak bir sisteme dönüştüreceğiz. Hastalarımızın daha rahat bir ortamda hizmet almalarını sağlayacağız. Yani fiziki mekanlarımızı modernleştirme çabalarımız geçmişte olduğu gibi 2013 yılında da devam edecek."

    Bunların yanı sıra tıbbi cihazlarla ilgili de modernizasyon çalışmaları yürüttüklerini belirten Prof. Dr. Doğru, en son model tıbbi cihazları alıp kuruma ve bölgeye kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

    Şu anda Kayseri ve bölgesinde en modern tıbbi cihazların ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde olduğunu kaydeden Prof. Dr. Doğru, son derece yüksek teknoloji cihazlar alınarak kullanılmaya başlandığını sözlerine ekledi.

    ERÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güven de, Tıp Fakültesi ile basın arasında çok güzel bir işbirliği ve iletişim olduğunu, bunun başka şehirlere örnek olmasını ümit ettiklerini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.