|   | 
  • Eşini vuran ve arkadaşını öldüren inşaat işçisi " Pişmanım" dedi


    Eşini vuran ve arkadaşını öldüren inşaat işçisi

    Bursa'da, 6 ay önce kendisini terk eden hamile eşi Göksel Değerli'yi (29), Kayseri'de bulup tabanca ile ağır yaralayan, yanındaki Afgan uyruklu arkadaşı Mohammed Fakiri'yi (25) ise, öldüren inşaat işçisi Beşir Değerli (31) adliyeye sevk edildi.
     
    2 çocuk annesi Göksel Değerli, 6 ay önce 13 yıllık eşi inşaat işçisi Beşir Değerli'yi terk etti. Beşir Değerli,  2 çocuBursa'daDün akşam 19.00 sıralarında, merkez Melikgazi ilçesine bağlı Osman Kavuncu Mahallesi Ersu Sokak'ta meydana gelen olayda, Bursa'da inşaat işçiliği yapan Beşir Değerli, 6 aydır kendisinden haber alamadığı, 13 yıllık eşi 2 çocuk annesi Göksel Değerli'nin Kayseri'de olduğunu öğrendi. Bursa'dan Kayseri'ye gelen Beşir Değerli, eşiyle konuşmak için yanına gittiğinde eşinin yanında Afgan uyruklu Mohammed Fakiri'yi görünce yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla kurşun yağdırdı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine götürülen Mohammed Fakiri, hayatını kaybetti. Karın ve göğüs bölümünden vurulan 6 aylık hamile Göksel Değerli ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.
     
    'Çocuklarımın  Annesiyle  Konuşmak  İçin  Onu  Çok  Aradım'
     
    İşlediği cinayet sonrası Selimiye Polis Merkezine teslim olan Beşir Değerli sorgusunda, "Eşim Göksel ile 13 yıldır evliyiz. 2 çocuğumuz var. 6 ay önce Göksel, aramızda bir sorun olmadığı halde evi terk etti. Çocuklarımın annesiyle konuşmak için onu çok aradım. Kayseri'de olduğunu duydum. Bir süre sonra eşime ulaşarak kendisiyle konuşmak istediğimi söyledim. Bursa'dan eşimle konuşma için geldiğim Kayseri'de yanında ismini bilmediğim bir erkek vardı. Göksel bana hakaret edince ben de ruhsatsız tabancamı ateşledim" dedi.
     
    Beşir Değerli Cinayet Büro Amirliğinde yapılan sorgusunun ardından Kayseri Devlet Hastanesindeki Adli Tabipliğe getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi Beşir Değerli, pişman olduğu söylerken kendisine yöneltilen diğer soruları ise, yanıtsız bıraktı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.