|   | 
  • Eski Ramazanlar Nasıldı


    Eski Ramazanlar Nasıldı
    Yeni neslin merak ettiği konular arasında Eski Ramazanların nasıl yaşandığı meselesi vardır. Yazarımız Cevahir Kadri bu haftaki “Eski Ramazanlar” başlıklı yazısını bu konuya ayırmış. Kadri, yazısında zamanın değişkenliği, insanın değişkenliği, insanın bünyesinin sürekli bir yenilenme içerisinde olduğu, eskiye özlemin sebebinin insanların eski zamanlarında haz aldıkları durumlardan bugün farklı olması dolduğu, insan istedikten sonra her türlü şartların o manevi haz için uygun olduğu vb. konulara yer vermiş. Kadri yazısında ayrıca “Her geceyi Kadir, her geleni Hızır bil!” sözünü hayatımıza rehber edinebildiğimiz takdirde eskileri aramayacağımızı ve onlara özlem duymayacağımızı belitmiş.

    Cevahir Kadri’nin bu güzel yazısına ulaşmak için TIKLAYINIZ!




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.