|   | 
  • Euro'da tarihi rekor!


    Euro'da tarihi rekor!
    Euro güne nasıl başladı nasıl devam etti? Piyasaların üzerindeki belirsizlik baskısının etkisiyle artışa geçen euroda son durum nedir? İşte detaylar...

    Güne 4,6620 liradan başlayan Euro/TL, yükselişe geçti. Piyasaların üzerindeki belirsizlik baskısının etkisiyle artışa geçen euro 4.6830'a çıkarak tarihi rekorunu kırdı. Kur şu sıralarda, 4.6825'ten işlem görüyor.

    Makroekonomik veriler euroyu destekliyor

    Dün açıklanan Avrupa Merkez Bankası (ECB) toplantı tutanaklarının para politikası hakkında yeni bir ipucu vermediğini belirten analistler, siyasi belirsizliklerin devam etmesine karşın makroekonomik verilerin euroyu desteklemeye devam ettiğini kaydetti.

     

     

    Piyasalar haber akışını izliyor

    Piyasalarda; TL'ye özgü satış baskısı oluşturan unsurlar arasında gösterilen enflasyonda yükseliş, AB, ABD ve NATO ile ilişkilere yönelik gelişmeler takip ediliyor. Bunun yanında ABD'de devam eden Rıza Sarraf davasına ilişkin haber akışı da yakından izleniyor. 



    Etiketler euro rekor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.