|   | 
  • Evlilik hazırlığı yapanlar! Radisson Blu Hotel Kayseri’ye davetlisiniz


    Evlilik hazırlığı yapanlar! Radisson Blu Hotel Kayseri’ye davetlisiniz
    Kayseri’de açıldığı 2014 yılından itibaren birçok ilke imza atan Radisson Blu Hotel, 25 Mart 2018 Pazar günü düzenleyeceği “1.Evlilik Festivali” ile bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Kayseri’de evlilik hazırlığı yapan çiftler, sınıfında dünyanın en iyi Radisson Blu otelinde düzenlenecek olan 1.Evlilik Festivali’ni kaçırmayın.

    Unutulmaz düğünlerin tek adresi olan Radisson Blu Hotel Kayseri’de yapılacak olan festivale, gelinlikten damatlığa, kuyumcudan mobilyacıya, mekân süslemeden makyaj atölyesine kadar Türkiye’nin ünlü markaları katılarak, 2018 yılının trendlerini, stil önerilerini ve ilham veren yenilikçi fikirlerini evlilik hazırlığında olan çiftler ile paylaşacaktır. Festivale özel,markaların indirim fırsatlarının, hediye çekilişlerinin, defilenin, konserlerin ve eşsiz lezzetlerin ikram edileceği organizasyon, tüm ziyaretçilere ücretsizdir.

    25 Mart Pazar günü saat:13.00 -19.00 arasındaki festivale katılan çiftler, bir yandan konusunda uzman kişilerle bir araya gelerekakıllarındaki sorulara cevap bulurken, diğer yandan özel indirim fırsatlarından yararlanarak, defile, ikramlar, çekilişler ve canlı müzik performansları eşliğindeki şovlarla keyifli bir haftasonu geçirecektir.

    Çiftler, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak

    Radisson Blu Hotel Kayseri’nin, profesyonel misafirperverliğinde düzenlenecek olan festivalde, otelin deneyimli kadrosu, düğün hazırlık süreci hakkında davetlilere bilgiler verirken, düğün planlayan misafirlerine destek verecektir. Festivalde Radisson Blu Hotel Kayseri’nin standına uğrayan ziyaretçiler, yapılan çekilişin sonucunda; konaklama, Roof Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği ve ulaşım ve konaklama dahil İstanbul’da tatil imkânı gibi birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacaktır. Ayrıcafestival tarihinden itibaren 31 Mayıs’a kadar anlaşması yapılacak olan tüm organizasyonlarda%10 indirim fırsatı da sunulacaktır.

    Ünlü mankenler Pınar Bent 2018 defilesine katılacak

    Pınar Bent 2018 özel gelinlik kreasyonu defilesini, aralarında manken Gizem Özdilli, Sosyal Medya fenomeni Didem Delen ve en iyi Yardımcı Kadın oyuncu ödülünü alan Ayta Sözeri sunacaktır. Birbirinden şık gelinlik ve damatlık modellerinin sergileneceği defileye, Kayserililerin yoğun ilgi göstereceği düşünülmektedir.

    Hayalinizdeki organizasyonlara ilişkin fikirler alıp, fırsatlardan yararlanmak için, 1.Evlilik Festivaline davetlisiniz.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.