|   | 
  • FARUK ÇOLAK MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU


    FARUK ÇOLAK MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU
    Eğitimci ve iş adamı Faruk Çolak 25. Dönem genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili aday adaylığı için müracaat ettiğini açıkladı.

     
    Konu hakkında bilgi veren Faruk Çolak, ?7 Haziran tarihinde 25. Dönem milletvekilliği genel seçimleri yapılacaktır. Yapılacak olan bu seçim, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan en önemlisi olma durumundadır? dedi.

    Çolak ayrıca, ?Ülkemizin büyük hedeflere yönelmesinde bütün imkan, kaynak ve kabiliyetlerini ?Lider ülke Türkiye? hedefinde harekete geçirecek , en geniş boyutta toplumsal mutabakatı sağlayacak, kamu çalışanlarına milletler arası normlara uygun sendikal haklar sağlayacak, Türkiye merkezli dış politika üretecek , terörle müzakere değil mücadele edecek , üstün zekalı öğrencilere özel eğitim imkan tanıyacak kadroların Milliyetçi Hareket Partisinde olduğuna inandığım için; yapılacak olan genel seçimler sebebiyle siyasi partiler içerisinde en gerçekçi partinin MHP olduğuna liderler arasında devlet adamlığı sıfatının en çok Devlet Bahçeli?ye yakıştığına inandığım için bu bölgenin insanı olarak bölge halkımızın ihtiyaç ve problemlerini iyi bildiğime inanıyorum. Bütün bu problemleri MHP çatısı altında çözüleceği gerçeğine inanarak milletvekili aday adaylığı müracaatımı yaptım? şeklinde konuştu.

    Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Özsoy ise? 7 Haziranda yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olma cesaretini gösterdiğinden dolayı Faruk Çolak?ı kutluyorum. Bu seçimler artık bizim son seçimler olabilir diye ifade ettiğimiz seçimlerdir. 7 Nisanda bizim de listelerimiz belli olduğunda 7 Hazirana kadar çok ciddi bir çalışma yapacağız? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.