|   | 
  • Fatih Aydın: Bu seçim köprüden önce son çıkış!


    Fatih Aydın: Bu seçim köprüden önce son çıkış!
    Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Aydın gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

     
    Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Aydın milletin 1 Kasım sonrasında 7 Haziran sonrası gibi sıkıntı çekmemesi için çalıştıklarını belirterek ?1 Kasımda Türkiye?de çok tarihi bir seçim yaşanacak. Bu seçim köprüden önceki son çıkış olabilir. Bu yüzden mutlaka devletimizin, milletimizin huzura ereceği bir sonuç temenni ediyorum. Her şeyden önce 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, devletimize ve tüm insanlara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum? dedi.

    Aydın, milletin 7 Haziran?da partilere bir mesaj verdiğini fakat meclisteki 4 partinin bu mesajı görmezden geldiğini ifade ederek ?7 Haziran seçimlerinde milletimiz hiçbir partiye tek başına iktidar olma görevi vermedi. Milletimiz mevcut partilere koalisyon kurma görevi verdi. Bu nedenle bir sürecin içerisinde girdik. Fakat meclisteki partiler milletimizin vermiş olduğu bu mesajı anlamış fakat işlerine gelmediğinden dolayı bir hükümet kuramamışlardır. Hükümet kurulamadığından dolayı ülke 3-4 aydır kaos yaşamaktadır. Maalesef şuan yaşamış olduğumuz bütün kaos bu 4 partinin uzlaşmacı bir politika sergilememelerinden dolayı kaynaklanıyor. Bir araya gelip bir hükümet kurmadıklarından dolayı maalesef milletimiz huzurunu, saadetini ve mutluluğunu kaybetmiştir? şeklinde konuştu.

    1 Kasım seçimlerinden sonra da bu 4 partinin ülkeye huzur getiremeyeceğini vurgulayan Aydın, ?Öyle de gözüküyor ki bu 4 parti bundan sonra da milletimize huzur ve mutluluk vermeyeceklerdir. Meclis kilitlenmiştir ve bu mevcut partiler milletimizi bir seçime götürmüştür. 1 Kasımda Türkiye?de çok tarihi bir seçim yaşanacak. Bu seçim köprüden önceki son çıkış olabilir. Bu yüzden mutlaka devletimizin, milletimizin huzura ereceği bir sonuç temenni ediyorum. Her şeyden önce 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, devletimize ve tüm insanlara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. 

    1 Kasım seçimlerine girerken milletimizin çok iyi bilmesi gerekiyor. Bu 4 parti milletimize saadet getirebilecek olsa şimdiye kadar zaten getirirdi. Ama şuana kadar ne AKP çözüm getirebildi, ne CHP çözüm bulabildi, MHP her şeye hayır diyerek çözümleri tıkadı, HDP?nin ne olduğunu zaten biliyoruz? ifadesini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.