|   | 
  • Fatih Tekke'den radikal karar


    Fatih Tekke'den radikal karar
    Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da futbolcular Edinho, Serdar Gürler ve Mandjeck kadro dışı bırakıldı.


    Kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Tekke, takımın başına kısa süre önce geldiğini hatırlatarak, ligde kalmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

    Geçen hafta sahalarında Eskişehirspor'a mağlup olmalarının ardından takımla ilgili bazı kararlar aldıklarını vurgulayan Tekke, şunları kaydetti:
    "Açık konuşayım evet kadro dışımız var, 3 futbolcu kadro dışı kaldı. Eskişehirspor maçından sonra 3 değil, 23 kişinin de kadro dışı bırakılmasını söyledim. Çünkü iki hafta boyunca inanılmaz çalışmıştık, antrenmanlardaki tempomuz, coşkumuz çok iyiydi ancak maçta bunların hiçbirini göremedik. Hatta duygu olarak da göremedik. Beni en fazla üzen de o duyguyu göremeyişimiz oldu. Bazen bu tip şeyler olumluya dönebilir." dedi.

    Süresiz kadro dışı bırakılan Edinho, Serdar Gürler ve Mandjeck'in çalışmalarını A2 takımıyla sürdüreceği öğrenildi. Hatırlanacağı gibi bir süre öncede takım kaptanı Necati Ateş kadro dışı bırakılmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.