|   | 
  • Fenerbahçe 123 hafta sonra lider


    Fenerbahçe 123 hafta sonra lider
    Fenerbahçe, sahasında Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup ederek 123 hafta sonra ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.

    Süper Lig’in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, 123 hafta sonra ilk kez liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-lacivertliler 2015-2016 sezonunda Vitor Pereira döneminde son kez 10. haftada liderlik koltuğuna oturmuş ve sonraki hafta liderliği kaybetmişti. 

    Fenerbahçe Emre ile güldü

    Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe evinde Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup ederken Emre Belözoğlu’nun attığı gol ve yaptığı asistle güldü. 
    Süper Lig’n ilk haftasında Fenerbahçe evinde Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup etti. Müsabakada golleri Moses, Emre, Vedat, Dirar ve Ferdi kaydederken Vedat’ın golünde asisti Emre Belözoğlu yaptı. Maç boyunca etkili bir performans gösteren sarı-lacivertliler taraftarının da desteğiyle rakibini 4-0 mağlup ederken, Belözoğlu etkili oyunuyla tribünleri mest etti. Emre yerini 74. dakikada alkışlarla Tolga Ciğerci’ye bıraktı. 

    Taraftarlar Fenerbahçeli futbolcuları tribünlere davet etti

     Fenerbahçeli taraftarlar sarı-lacivertli futbolcuları maç sonunda tribünlere davet ederken ‘Lider geliyor’ tezahüratlarında bulundu. 
    Süper Lig’de Fenerbahçe evinde Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup etti. Müsabaka sonrası sarı-lacivertli taraftarlar Fenerbahçeli futbolcuları ‘Lider geliyor’ tezahüratlarıyla tribünlere çağırdı. Futbolcular ise bu duruma alkışlarla cevap verirken tüm tribünleri selamladı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.