|   | 
  • Fenerbahçe: 64 - Kayseri Kaski: 63


    Fenerbahçe: 64 - Kayseri Kaski: 63
    Maça durgun başlayan Fenerbahçe karşısında rahat oynayan Kaskispor ilk periyotta Fenerbahçe' yi zorladı. Periyot sonunda skor avantajını koruyan Fenerbahçe ilk çeyreği 15-12 önde kapattı.

    İkinci çeyrekte Fenerbah­çe' ye karşı koyan Kaskispor önce beraberliği yakaladı. Daha sonra öne geçen Kaskispor periyot so­nuna kadar üstünlüğü koruyup so­yunma odasına skor üstünlüğüyle girdi.

    Üçüncü periyodun orta­sına kadar farkı açmaya devam eden Kaskispor üçüncü çeyreğin beşinci dakikasında Fenerbahçeli Angel McCoughtry' e çalınan fau­lün ardından bir de teknik faul alınca 4 faulle kenara gitti. KASKİ lehine fark 8 sayıya kadar açıldı ve Kayseri ekibi son periyoda 50-45 önde girdi.

    Dördüncü periyodda di­renç göstermeye başlayan Fener­bahçe bitime 6 dakika kala fark 1 sayıya düşürdü. Son üç buçuk da­kikaya girilirken Fenerbahçe bera­berliği yakaladı. Birbuçuk dakika kala Isabelle Yacobou ile Fener­bahçe ikinci yarıda ilk kez öne geçti. Bitime 01.18 dakika kala Kaskisporlu Tanasha Wright 63- 63' lük beraberliği yakaladı. Bi­time 52 saniye kala Fenerbahçe Isabelle' nin serbest atışıyla 64-63 öne geçti. Maçta skor değişmedi ve Kaskispor maçı 1 sayı ile kay­betti.

    Kayseri Maç



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.