|   | 
  • Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor


    Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor
    Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Lozan'da bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

    Fenerbahçe, Süper Lig 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında İsviçre’nin Lozan kentinde yaptığı kampın ikinci günündeki ilk antrenmanını Lozan Samaranch Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Phillip Cocu yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Kanat organizasyonları ile devam eden antrenman, dar alanda pas organizasyonlarının ardından taktiksel çalışmalarla tamamlandı. 
    Fenerbahçe, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek. Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, bu sezon tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. 

    Sarı-lacivertlilerin başarılı orta sahası Josef de Souza, Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İsviçre kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Josef, "Kampımız çok iyi geçiyor. Hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Takım olarak çalışmalara adapte oluyoruz ve çok yakın zamanda çok daha iyi uyum sağlayacağız" dedi. 

    "Önde veya arkada oynamam fark etmez" 
    Tecrübeli orta saha oyuncusu, 'Stoper görevinde oynatılmanla ilgili Cocu ile görüşme yaptın mı?' şeklindeki soruya ise, "Henüz hocamızla bu konuyla ilgili konuşmadım. Ama önde veya arkada oynamam fark etmez. Önemli olan şampiyon olmamız. Benim nasıl katkı sağladığım önemli değil. Hocamızla da bu konu hakkında konuşmadım" yanıtını verdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.