|   | 
  • Fenerbahçe'de Van Persie rahatsızlığı


    Fenerbahçe'de Van Persie rahatsızlığı
    Robin van Persie'nin 10 gün takımdan ayrı kalacağının açıklanmasına rağmen Hollanda Milli Takımı kampına dahil edilmesi ve Fransa ile oynanan maçta sakatlanması Fenerbahçe'de yönetimi ve teknik ekibi rahatsız etti.

    Vardar maçında sakatlanan Robin van Persie için kulüpten 26 Ağustos'ta açıklama yapılmış ve 10 gün ile 2 hafta arasında takımdan ayrı çalışacağı duyurulmuştu. Ancak 10 gün dolmadan Hollanda Milli Takımı ile maça çıkan yıldız futbolcu sakatlığı konusunda kafalarda soru işareti bırakırken, Fransa karşısında yine sakatlık yaşadı. Sol dizinde iç yan bağda 2. derece ve ön çapraz bağda kısmi yırtık tespit edilen yıldız futbolcunun uzun bir süre takımdan ayrı kalması bekleniyor.

    Yönetim ve teknik heyet rahatsız

     

    Robin van Persie'nin 10 gün takımdan ayrı kalacağının açıklanmasına rağmen Hollanda Milli Takımı kampına dahil edilmesi ve Fransa ile oynanan maçta sakatlanması Fenerbahçe'de yönetimi ve teknik ekibi rahatsız etti. Sezon başında Feyenoord'a gitmek için görüşmelerde bulunmasına karşın Fenerbahçe'de kalan Hollandalı oyuncunun Türkiye'de kalmak istememesi ve tavırları, futbolcuları da rahatsız ediyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.