|   | 
  • Fenerbahçe Ekici ile oynadı Topal’la güldü


    Fenerbahçe Ekici ile oynadı Topal’la güldü
    Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Evkur Yeni Malatyaspor‘u 3-2 mağlup etti. Müsabakada sarı-lacivertliler adına 2 gol atan Mehmet Ekici bir penaltıdan da yararlanamadı. Mehmet Topa ise 86. dakikada galibiyeti getiren golü kaydetti.

    Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup etti. Müsabakanın 2. dakikasında Mehmet Ekici ile erken bir gol bulan sarı-lacivertliler oyuna ağırlığını koyarken 28. dakikada Mina’nın attığı gol ile skor 1-1’e geldi. Maçın 31. dakikasında serbest vuruşta tekrardan sahneye çıkan Ekici topu ağlara gönderirken takımını bir kez daha öne geçirmeyi başardı. İlk yarının son dakikaları oynanırken 45+3’de Donald skoru bir kez daha beraberliğe getirdi. Maçın ikinci yarısında yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayan sarı-lacivertliler 86. dakikada Mehmet Topal’ın kafa golüyle 3-2 öne geçti ve müsabakadan galip ayrılan taraf oldu. 

    Moses ilk kez sahada yer aldı

     

     Fenerbahçe’nin yeni transferi Victor Moses, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 67. dakikada oyuna girerek ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. 
    Fenerbahçe’nin İngiltere ekibi Chelsea’den transferi Victor Moses ilk kez Kadıköy’e ayak bastı. Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasının 67. dakikasında Benzia’nın yerine oyuna dahil olan Nijeryalı futbolcu tribünlerin tezahüratları eşliğinde sahaya ilk adımlarını attı. Oyuna girdiği andan attığı driplingler ile tribünleri heyecanlandıran Moses müsabakanın son dakikalarında ise bir pozisyondan yararlanamadı. Victor Moses ilk maçında gösterdiği etkili performansla hem taraftarı hem de teknik heyeti mest etti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.