|   | 
  • Fenerbahçe için müthiş iddia! Geri dönüyor...


    Fenerbahçe için müthiş iddia! Geri dönüyor...
    Transfer çalışmalarına hız veren sarı lacivertliler için flaş bir iddia ortaya atıldı. Transferde sürpriz bir isim ön plana çıktı.

    İngilizlerin ardından Sırp basını, Fenerbahçe için müthiş bir iddia ortaya attı...

    Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin, eski oyuncusu Lazar Markovic'i bir kez daha kiralamak için Liverpool ile temasta olduğu yazıldı.

    Sarı-lacivertlilerin bu transfer için cumaya kadar vakti olduğu belirtilen haberde, yeniden üst düzey futbola dönebilmek için Fenerbahçe'nin Markovic'in son şansı olduğu belirtildi.

     

     

    Liverpool'un Şampiyonlar Ligi için bildirdiği kadroda Markovic'e yer vermemesi oyuncunun takımdan gönderileceğine işaret olarak yorumlandı.

    23 yaşındaki Sırp futbolcu 2015-2016 sezonunda da Fenerbahçe forması giymişti ve sarı lacivertli taraftarlarla sıkı bir bağ kurmuş, kendisini çok sevdirmişti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.