|   | 
  • Fenerbahçe şampiyonluk umudunu sürdürmek istiyor


    Fenerbahçe şampiyonluk umudunu sürdürmek istiyor
    Karabükspor - Fenerbahçe maçı! Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Karabükspor kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

    Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak.


    Fenerbahçe şimdiye kadar topladığı 66 puanla ligde bir maçı eksik durumda 4. sırada bulunuyor. Sarı - Lacivertliler şampiyonluk iddiasını sürdürmek için bu maçtan mutlak 3 puan almak zorunda. Fenerbahçe maçı kazandığı takdirde averajla ikinci sıraya yükselecek ve şampiyonluk iddiasını son haftaya taşıyacak. Ligin dibine demir atan Karabükspor ise 12 puanda. Karadeniz ekibinin ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşmişti.

     

     

    İki takım arasında ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazanmayı başarmıştı.


    KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ YAYINCISI


    Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Karabükspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelenin yayıncısı belli oldu. İki takım arasında oynanacak müsabaka beIN SPORTS 1'den naklen ekranlara gelecek.


    KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.