|   | 
  • Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı


    Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı
    Fenerbahçe, avantajlı bir skor elde etmek için gittiği Rusya'dan yenilgi ile ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında deplasmanda Rus ekibi Krasnodar ile karşılaşan ekibimiz maçtan 1-0 yenik ayrıldı ve turu İstanbul'a bıraktı.

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında deplasmanda Rus ekibi Krasnodar ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, sarı-lacivertliler tur şansını İstanbul'a bıraktı.

    Maçtan dakikalar

    4. dakikada Martynovich’in pası ile ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Wanderson’un ortasında penaltı noktası üzerinde Claesson'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0

    38. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Ramirez’in pasında Podberezkin'in yerden sert şutunda köşeye giden topu kaleci Volkan kurtardı.

     

     

    40. dakikada Lens’in kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden vuruşunda top kalecide kaldı.

    48. dakikada Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışı sol çaprazında buluşan Kaleshin'in vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

    61. dakikada Wanderson'un ceza sahasının hemen dışından şutunda top farklı şekilde auta çıktı.

    67. dakikada Lens’in pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Sow’un şutunda meşin yuvarlak kaleci Kritsyuk'ta kaldı.

    82. dakikada Kjaer'in uzun pasında Lens’in kafayla indirdiği topla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Fernandao’nun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

    Stat: Krasnodar

    Hakemler: Ivan Kruzliak xx, Martin Balko xx, Tomas Somolani xx

    Krasnodar: Stanislav Kritsyuk xx, Naldo xx, Aleksandr Martinovich xx, Cristian Ramirez xx, Vitali Kaleshin xx, Yuri Gazinskiy xx, Vyacheslav Podberezkin xx (Pereyra dk. 70 x), Viktor Claesson xx, Charles Kabore xx, Wanderson xx (Laborde dk. 65 x), Fedor Smolov xx
    Yedekler: Denis Adamov, Sinitsyn, Torbinskiy, Zhigulev, Joaozinho
    Teknik Direktör: Igor Shalimov

    Fenerbahçe: Volkan xx, Şener x, Kjaer xx, Neustadter x, Hasan Ali Kaldırım x, Mehmet Topal xx, Josef de Souza xx, Alper Potuk x, Lens xx, Sow x (Ozan Tufan dk. 72 x), Emenike x (Fernandao dk. 72 x)
    Yedekler: Fabiano, Van der Wiel, Yiğithan Güveli, İsmail Köybaşı, Aatif
    Teknik Direktör: Dick Advocaat

    Gol: Claesson (dk. 4) (Krasnador)

    Sarı kartlar: Podberezkin, Kabore, Kaleshin (Krasnador), Hasan Ali, Neustadter, Lens (Fenerbahçe)

    MAÇ ÖNCESİ DETAYLAR:

    KRASNODAR: Krirsyuk, Kaleshin, Martynovich, Naldo, Torbinski, Kabore, Gazinsky, Podberyozkin, Claesson, Wanderson, Smolov
    TEKNİK DİREKTÖR: IGOR SHALİMOV

    FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Sow, Lens, Emenike
    TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advoocat 

    Skrtel cezalı, Volkan ve De Souza sınırda

    Fenerbahçe, Rusya deplasmanında Slovak stoper Martin Skrtel'den yararlanamayacak.

    Bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarında toplam 3 sarı kart gören Skrtel, Krasnodar karşılaşmasında cezalı oldu.

    Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel ve Josef de Souza sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer sarı kart gören Volkan ve De Souza, Krasnodar karşısında da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.

    Rus temsilcisinde ise sarı kart cezalısı İsveçli savunmacı Andreas Granqvist sahada yer almayacak.



    Etiketler fenerbahçe

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.