|   | 
  • Fenerbahçe’de Neto ve Janssen imza attı


    Fenerbahçe’de Neto ve Janssen imza attı
    Fenerbahçe’de Luis Neto ve Vincent Janssen için imza töreni düzenlendi.

    Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Luis Neto ve Vincent Janssen Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törene Asbaşkan Ozan Balaban da katıldı. Sarı-lacivertli takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Janssen, “Güzel bir fırsattı. Güzel bir kulüpte forma giyiyorum. Buranın büyük aile olduğu söylenmişti. Geldiğim ilk anda hazırdım. Gol atma fırsatı da buldum. Hedefler var, bu hedefler doğrultusunda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

    NETO: KARAR VERDİĞİMİ GÖRÜYORUM

    Duygularının olumlu olduğunu belirten Neto, “Kendimi mutlu hissediyorum. Çok büyük bir ailenin parçasıyım. Çok büyük bir kulüp. Soyunma odasında çok iyi atmosfer var. Buraya gelerek, doğru karar verdiğimi görüyorum” diye konuştu.

     

     

    JANSSEN: YÜZDE YÜZ DOĞRU KARAR VERMİŞİM

    Fenerbahçe’ye gelmeden önce kulüp hakkında bilgi aldığını açıklayan Hollandalı futbolcu Janssen, “Bir karar alıyorsanız düşünmek gerekiyor. Fenerbahçe için fikrini sorduğum insanlar olumlu konuştu. Kulübün içindeki insanlarla da konuştum. Yüzde yüz doğru karar vermişim” dedi.

    NETO: KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞAN BİRİYİM

    Ayaklarını kullanmayı sevdiğini ifade eden Neto, “Küçükken orta saha oynuyordum. Çocuk yaşlarda futbol oynarken, uzun boyluydum. Hocam beni stoperde denedi. Sonra tutku ile bağlandığım bir pozisyon oldu. Ben her zaman kendimi geliştirmeye çalışan biriyim. Bundan sonra da aynı durum geçerli olacak” açıklamasını yaptı.

    JANSSEN: KARİYERİMDEKİ EN İYİ ATMOSFERDİ

    Beşiktaş maçında Ülker Stadyumu’ndaki ortamın sorulması üzerine Janssen, “Çılgın bir atmosfer vardı. Kariyerimde en iyi ortamı gördüm. Birçok statta, birçok taraftarlara karşı oynadım. Ama Beşiktaş maçındaki atmosfer, kariyerimdeki en iyi atmosferdi” diye cevap verdi.

    Kulüpte nasıl karşılandığı sorusuna Neto, “Takım arkadaşlarına uyum sağlamaktır. Kulüpte, tesislerde herkes beni iyi karşıladı. Herkes her zaman işlerin iyi gidip, gitmediği soruyor. Herkes yardım etmeye çalışıyor” dedi.

    JANSSEN: BU KULÜPTE KUPA KAZANMAK İSTİYORUM

    Kariyerinde kupa sevinci yaşamadığını belirten Janssen, “23 yaşındayım. Kendimi kariyerim ilk yıllarında görüyorum. Bu kulüpte kupa kazanmak istiyorum. Ben de takım arkadaşlarım da kupa kazanmak istiyor. Çok iyi bir takımız, hazırız. Hazır olduğumuzu göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.

    NETO: BÖYLE ATMOSFER OYUNCULARI DEĞİL HAKEMLERİ DE ETKİLEYEBİLİR

    Beşiktaş maçında hakem Ali Palabıyık’ın kararlarının sorulması üzerine Portekizli futbolcu Neto, “Hakemler saha içerisinde elinden geleni yapıyor. En iyisini yapmaya çalışıyor” dedi. Neto ise, “Normaldir bu konuşmalar. Hakemi de etki altında bırakacak atmosfer vardı. Böyle atmosfer oyuncuları değil hakemleri de etkileyebilir. Biz adil bir şekilde kazandık. Hakemlere bağlamayalım. Kırımızı kart gördüğümde de üzüldüm. O foulü yapmaya mecburdum. İki dakika önce rakibimiz 10 kişi kalmıştı. Kırmızı kart gördüğü an sadece beni ilgilendiren bir şey değil. Sahada her şey eşitledi. Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı” ifadelerini kullandı.



    Etiketler fenerbahçe lannes neto

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.