|   | 
  • FETÖ'den yargılanan 4 sanığa hapis cezası


    FETÖ'den yargılanan 4 sanığa hapis cezası
    Kayseri’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında farklı dosyalarda tek tek yargılanan 1’i tutuklu 4 sanığa 6 yıl 3 ay ila 8 yıl 9 ay arasında hapis cezaları verildi.

    Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde farklı dosyalarda görülen davalarda tek tek yargılanan tutuklu kadın sanık A.Ö. ile tutuksuz sanıklar kadın E.Ş., M.K. ile avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanık M.C. ise duruşmaya katılmadı. 

    Adliye katibi olduğu öğrenilen E. Ş. üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek beraatını istedi. Diğer sanıklar da silahlı terör örgütüne üye olmadıklarını iddia ederek beraatlarını talep ettiler. 

    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu kadın sanık A.Ö.’ye ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına, duruşmaya katılmayan tutuksuz sanık M.C.’ye aynı suçtan 7 yıl 6 ay ve tutuksuz sanıklar E.Ş. ile M.K.’ye de yine aynı suçtan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.