|   | 
  • FETÖ’nün gaybubet evine operasyon: 3 gözaltı


    FETÖ’nün gaybubet evine operasyon: 3 gözaltı
    Kayseri polisi, FETÖ’den aranan aynı aileden ihraç cumhuriyet savcısı, doktor ve komiser yardımcısını örgütün gaybubet evinde yakalayarak gözaltına aldı.


    Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında ‘Silahlı terör örgüne üye olmak’ suçlaması ile haklarında yakalama kararı bulunan ihraç doktor F.D., ihraç cumhuriyet savcısı A.D. ve eski komiser yardımcısı A.U., Kayseri’de örgüte ait saklanmış oldukları gaybubet evinde yakalandı. 
    Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen ihraç cumhuriyet savcısı A.D. tutuklanırken, eski komiser yardımcısı A.U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İhraç doktor F.D.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 
    Ayrıca, F.D. ile A.D.’nin evli olduğu, A.U.’nun ise F.D.’nin kardeşi olduğu bildirildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.