|   | 
  • FETÖ’nün imamı eşine ‘benden haber beklemeyin’ diyerek firar etmiş


    FETÖ’nün  imamı eşine ‘benden haber beklemeyin’ diyerek firar etmiş

     Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari bölge imamının tutuklu yargılanan eşine,  ‘silahlı terör örgütü üyesi olma’ suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi. Kadın sanık, “Eşim firari, 2016 Temmuz ayından beri yok. Eşim ‘Siz başınızın çaresine bakın, benden haber beklemeyin’ diyerek gitti” dedi. 
    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu kadın sanık T.E. ve avukatı hazır bulundu. 
    Örgütsel tayin ile öğretmenlik yaptığı ve örgütün gizli iletişim ağı by lock programını kullandığı iddiasıyla tutuklu yargılanan kadın sanık T.E., “Eşim firari, 2016 Temmuz ayından beri yok. Beni ve iki çocuğumu babamın evine gönderdi. Eşim E.E. ‘Siz başınızın çaresine bakın, benden haber beklemeyin’ dedi. Kendisi de öğretmendi, ben de matematik öğretmeniydim. Örgütle bir alakası olduğunu ve bölge imamı olduğu iddialarını duymadım. Terörle suçlanmak benim için çok ağır, suçsuzum ve beraatımı istiyorum” diye konuştu. 
    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık T.E.’ye ‘silahlı terör örgütü üyesi olma’ suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ile tahliyesine karar verdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.