|   | 
  • FETÖ’nün mahrem imamı sanığa 8 yıl ay hapis


    FETÖ’nün mahrem imamı sanığa 8 yıl ay hapis
    Kayseri’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) mahrem imamı yapılanmasında olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan inşaat mühendisi sanığa 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

    10 Mayıs 2017’de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ’nün sözde mahrem yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 81 il ve ilçelerinde yapılan operasyonda mahrem imamları olduğu gerekçesiyle Kayseri’de 46 kişi gözaltına alınmıştı. Adliye sevk edilen 46 kişiden 26’sı tutuklanırken, 20 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştı. Kayseri’de tutuklanan 26 sanıktan olan O.E. hakkında yargılandığı mahkemece karar çıktı. 
    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık O.E. ile avukatı hazır bulundu. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık O.E.’ye ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.