|   | 
  • Feyzullah Keskin adaylığını açıkladı


    Feyzullah Keskin adaylığını açıkladı
    Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı eski Başkanı Feyzullah Keskin, Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) 26 Aralık’ta yapacağı İl Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

    Parti binası önünde yapılan basın açıklamasına İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP İl Başkan adayı Feyzullah Keskin ve parti üyeleri katıldı. Basın açıklamasında konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, zorlu bir dönemden geçildiğini belirterek, yapılacak kongrelerin öneminden bahsetti. Ayan ayrıca, adaylığını açıklayan Feyzullah Keskin’e başarılar diledi.

     

    CHP İl Başkan adayı Feyzullah Keskin ise, “Bu mücadeleye başlarken milletvekili adaylığımda ve öncesinde de söylediğim gibi ülkemizin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak geleceğimizin kaygısını taşımaktayım. Demokratik haklarımızın her geçen gün azaldığı, özgürlüklerimizin kısıtlandığı, gençlerimizin geleceğinin karartıldığı sözde yeni bir Türkiye ile karşı karşıyayız. 7 Haziran seçimlerinin ardından geçirdiğimiz süreç 1 Kasım seçimlerinin kurgulanmış bir senaryosuydu. Bu sürecin sonunda AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması devletin bütün demokratik kurumlarının tarafsızlığını yitirmesi, aslında ülkemiz geleceğinin sürüklendiği tehlikenin büyüklüğünün de bir göstergesiydi. Bu tehlikeli süreçte üzerime düşen sorumluluğunda farkında olarak, bedel ödemeye hazır ve kendimi partimin ideolojisine sahip çıkma zorunluluğunda hissediyorum” diye konuştu.

     

    Keskin ayrıca, “Bütün partili arkadaşlarımla birlikte hareket ederek, bu ülkede ezilen işçinin, çiftçinin, emeklinin, öğrencinin başta olmak üzere halkımızın mücadelesini vererek emeğin en kutsal değer olduğunu dile getireceğiz. 2014 yılının Aralık ayında siz değerli partililerime bir söz vermiştim ‘mesele kimin ne şekilde milletvekili olacağı değil, mesele memleket meselesi ve ben bu amaçla gece gündüz demeden çalışacağım’ demiştim. Şimdi sözümü yeniliyorum. Mesele İl Başkanı olma meselesi değildir. Ben bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışacağım” şeklinde konuştu.

     

    Adaylığına değinen Keskin, “Daha fazla çalışmak, daha fazla sorumluk almak, mücadelemizi ve partimizi Kayseri’de hakettiği noktaya taşımak için İl Başkanlığına adaylığımı siz değerli partililerimle paylaşıyorum. Değerli birçok ağabeyim, yoldaşım İl Başkanlığı yaptı ve İl Başkanlıkları süresinde partimize özverili hizmet ve artı değerler kattı. Mevcut İl Başkanım ve yeniden İl Başkanı adayı olan Mustafa Ayan nezdinden tüm İl Başkanlarıma ve parti emekçilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin destek ve takdirleriyle İl Başkanı olursam eski İl Başkanlarımın da hoşgörüsüne sığınarak kendimden en çok çalışan İl Başkanı olarak söz ettirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.