|   | 
  • ‘First Lady’ koronavirüs deneyimini anlattı


    ‘First Lady’ koronavirüs deneyimini anlattı
    ABD Başkanı Donald Trump ve eşi ‘First Lady’ Melania Trump iki hafta önce koronavirüse yakalanmalarının ardından, Melania Trump koronavirüs deneyimini kaleme aldı. Melania Trump, koronavirüs olduğu haberinden sonra hemen oğlu için endişelendiğini belirterek “Korkum tekrar test edildiğinde gerçek oldu ve pozitif çıktı. Neyse ki o güçlü bir genç ve hiçbir belirti göstermedi” dedi.

    Melania Trump açıklamasında “Doğal olarak aklım hemen oğlumuza gitti. Testi negatif çıkınca doğal olarak büyük bir rahatlama yaşadık, ancak, korkum tekrar test edildiğinde gerçek oldu ve pozitif çıktı. Neyse ki o güçlü bir genç ve hiçbir belirti göstermedi” dedi.

    BELİRTİLER İLK BAŞTA HAFİFTİ

    Koronavirüs sonrası hastaneye yatan Başkan Trump’ın aksine Melania Trump hastalığı hafif atlattığını ifade etti. Melania Trump “Teşhis sonrası az belirti gösterdiğim için çok şanslıydım, yine de birkaç gün içinde belirtiler beni bir anda vurdu. Vücut ağrıları, öksürük ve baş ağrıları yaşadım ve çoğu zaman aşırı derecede yorgun hissettim. Daha çok vitamin ve sağlıklı beslenmeyi tercih ederek tıp açısından daha doğal bir yola gitmeyi seçtim” ifadelerini kullandı.

    Melania Trump teşhis sonrası yaptırdığı testlerinin negatif geldiğini belirtti.



    Etiketler korona abd first lady

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.