|   | 
  • Forum Kayseri'de çocuklar eğlenceye doyacak


    Forum Kayseri'de çocuklar eğlenceye doyacak
    Forum Kayseri, minik ziyaretçileri için hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenebilecekleri keyifli atölye çalışmaları düzenlemeye devam ediyor.

     

    Ziyaretçilerine şehrin merkezinde alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, minik ziyaretçileri için hazırladığı eğitici ve öğretici Çocuk Kulübü etkinlikleriyle çocuklara yaşıtlarıyla birlikte keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

    Forum Kayseri?de okul dönemi boyunca gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, hem yeteneklerini ve el becerilerini geliştirerek yeni şeyler öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

    Forum Kayseri?de her Çocuk Kulübü buluşmasında farklı bir konsept ile karşılanan çocuklar, bu hafta Çılgın Profesör ile buluştu, kendi elleriyle magnet ve çerçeve yapmayı öğrendi. 7 - 8 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliklerde ise ??İlüzyon?? ve ??Eğlencebaz?? gösterileri ile çocuklar yine çok eğlenecek, mandallardan uçak ve kalemlik yapmayı öğrenecek.

    Forum Kayseri tüm çocukları Çocuk Kulübü etkinliklerine davet ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.