|   | 
  • FORUM KAYSERİ DÜNYA SAATİNE DESTEK VERECEK


    FORUM KAYSERİ DÜNYA SAATİNE DESTEK VERECEK
    Forum Kayseri, 28 Mart Cumartesi akşamı tüm ışıklarını bir saat süreyle kapatarak, iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmeyi amaçlayan ?Dünya Saatine destek verecek.




    Forum Kayseri, 28 Mart Cumartesi akşamı tüm ışıklarını bir saat süreyle kapatarak, iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmeyi amaçlayan ?Dünya Saatine destek verecek.

    Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını kapatarak, dünya çapında milyonlarca insanın iklim değişikliğine ?dur? demesinin sembolik bir örneği olan kampanyaya destek verecek.
    2007 yılında Avustralya?da başlayan ve 2008 yılında küresel bir kampanyaya dönüşen Dünya Saati kapsamında Sidney Liman Köprüsü, Çin Seddi, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü, Roma'daki Kolezyum gibi küresel öneme sahip birçok simgenin ışıklarını kapatarak katıldığı kampanyada, Forum Kayseri de küresel iklim değişikliğine karşı duyarlılığını gösterecek. Tüm dünyayla aynı anda dış cephesindeki aydınlatmaları ve alışveriş merkezi içerisinde belli alanlarda ki aydınlatmaları kapatacak olan Forum Kayseri, ziyaretçilerine, ışıkların kapalı olduğu saatlerde mumlarla aydınlattığı alanda müzik dinletisi sunacak, onların keyifli bir akşam geçirmelerini sağlayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.