|   | 
  • Fuzuli Caddesi’ne Dekoratif Orta Refüj


    Fuzuli  Caddesi’ne  Dekoratif  Orta  Refüj
    Kocasinan Belediyesi tarafından Fuzuli Caddesi orta refüjlerinde uygulanan dekoratif çitler büyük beğeni topladı.

    Klasik demir bariyerler yerine ahşap çitler ve süs bitkileriyle hem yaya geçişi güvenliğini sağlayan hem de hoş bir görünüme kavuşturan Kocasinan Belediyesi’nin bu uygulaması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

    Şehirlerin giderek beton ve demir yığınlarına döndüğüne dikkat çeken vatandaşlar, doğaya saygılı, hoş görünümlü ve çevreci uygulamalara ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekerek, “Kocasinan Belediyesi, Fuzuli Caddesi’ni alt ve üst yapısı ile baştan aşağı yeniledi. Sonra da orta refüjlere dekoratif ahşap çitler ile süs bitkileri koydu. Böylece hem karşıdan karşıya geçiş güvenliği sağlanmış oldu hem de demir bariyerlerin oluşturacağı çirkin görüntüden kurtarmış oldu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’a bu hassas davranışından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.