|   | 
  • Galatasaray bu sezonki en farklı galibiyetini aldı


    Galatasaray bu sezonki en farklı galibiyetini aldı
    Gençlerbirliği’ni 6-0 mağlup eden Galatasaray, bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti.

    Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar ilk yarıyı da 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da 2 gol bulan Cimbom müsabakadan 6-0 galip ayrıldı.
    Galatasaray bu maçla birlikte bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılılar bu sezon daha önce Çaykur Rizespor’u deplasmanda 4-0 mağlup etmişti.

    Ligde 2 yıl sonra 6 farklı galibiyet
    Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun 18. haftasında 19 Ocak 2019 tarihinde sahasında MKE Ankaragücü'nü 6-0 mağlup eden Galatasaray, yaklaşık 2 yıl sonra bir başka Ankara ekibini aynı skorla yendi.

    Younes Belhanda, Galatasaray’daki ilk hat-trickini yaptı

     

    Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Gençlerbirliği karşısında attığı 3 golle sarı-kırmızılı forma ile ilk hat-trickini yaptı. Belhanda ligdeki gol sayısını da 5’e çıkardı.
    Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Gençlerbirliği karşılaşmasında sarı-kırmızılı kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Belhanda, mücadelede attığı 3 golle Galatasaray kariyerindeki ilk hat-trick sevincini yaşadı. 30 yaşındaki futbolcu 30, 44 ve 45+2 dakikalarda attığı gollerle 17 dakikada hat-trick yapmış oldu. Başarılı futbolcu son olarak 6 Ekim 2013 tarihinde Dinamo Kiev'de oynarken Metalurh Donetsk mücadelesinde 3 gol atmıştı.
    Faslı bu futbolcu kaydettiği 3 golle, bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını da 5’e çıkardı. Younes Belhanda’nın UEFA Avrupa Ligi elemeleri ve Türkiye Kupası’nda da 1’er golü bulunuyor.
    Gençlerbirliği maçına 11’de başlayan Belhanda, 65. dakikada yerini Kerem Aktürkoğlu'na bıraktı.

    Belhanda hat-trick yaptığı topu aldı

    Gençlerbirliği maçında Galatasaray'daki ilk hat-trickini yapan Faslı futbolcu Younes Belhanda, mücadelenin ardından maçın topunu hatıra olarak aldı.
    Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Gençlerbirliği karşısında attığı 3 golle sarı-kırmızılı forma ile ilk hat-trickini yaptı. Belhanda ligdeki gol sayısını da 5’e çıkardı. Yıldız futbolcu karşılaşma sonrasında maçın topunu hatıra olarak aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.