|   | 
  • Galatasaray evinde 7 maçtır yenilmiyor


    Galatasaray evinde 7 maçtır yenilmiyor
    Galatasaray, Denizlispor maçıyla birlikte Süper Lig’de sahasındaki yenilmezliğini 7 maça çıkardı. Sarı-kırmızılılar, ligde iç sahadaki son iki maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdı.

    Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı Denizlispor’u 6-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla evindeki yenilmezliğini de sürdürdü. Cimbom, TT Stadyumu'nda son olarak Alanyaspor’a mağlup olmuştu. Aslan, daha sonra oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
    Gençlerbirliği’ni içeride 6-0 yenen Galatasaray, Denizlispor mücadelesiyle birlikte son iki iç saha müsabakasında 12 gol kaydetti, 1 gol yedi.

    Younes Belhanda’dan ligde 6. gol

     

    Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Denizlispor karşısında kaydettiği gol ile bu sezon Süper Lig’deki 6. golünü attı. Belhanda’nın Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinden de 1’er golü bulunuyor.
    Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Denizlispor karşısında takımının 5. golünü kaydetti. Müsabakanın 64. dakikasında sahneye çıkan Belhanda, Linnes’in pasında ceza yayı üzerinden yaptığı düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.
    30 yaşındaki futbolcu böylece bu sezon ligdeki 6. golünü kaydetti. Belhanda’nın Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de 1’er golü bulunuyor. Böylece Faslı oyuncu, bu sezonki 8. resmi gol sayısına ulaşmış oldu.
    Mücadeleye 11’de başlayan Younes Belhanda, 84. dakikada yerini Emre Kılınç’a bıraktı.

    Emre Akbaba siftah yaptı

     Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba, Denizlispor maçında attığı golle bu sezon ilk defa gol sevinci yaşadı.
    Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Denizlispor'u 6-1 ile geçen Galatasaray’da gol perdesini Emre Akbaba açtı. Mücadelenin 8. dakikasında sahneye çıkan Emre, takımını 1-0 öne geçirdi. 28 yaşındaki futbolcu böylece bu sezon ilk golünü kaydetti.
    Mücadeleye 11’de başlayan Emre Akbaba 84. dakikada yerini Jesse Sekidika’ya bıraktı. Emre bu sezon 14’ü lig, 2’si de kupada olmak üzere 16 resmi maçta görev aldı.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.