|   | 
  • Galatasaray'ı Kayseri'de Büyük Bir Taraftar Grubu Karşıladı


    Galatasaray'ı Kayseri'de Büyük Bir Taraftar Grubu Karşıladı
    Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray maç için kente geldi.

     

    Sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından karşılanan teknik ekip ve futbolcular, taraftarların yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşadı.

     
    Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray, deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için kente geldi. Erkilet Havaalanı’nda bir grup taraftarlarca karşılanan sarı-kırmızılı futbolcular, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı. Taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirebilmek için yoğun mücadele verirken, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile selfie çektirebilmek için de birbirleriyle yarıştı.


    Galatasaray takımı daha sonra karayolu ile kalacağı otele gitmek için yola çıkarken, havaalanı çıkışında taraftarlar takımlarını meşalelerle uğurladı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.