|   | 
  • Galatasaray, kupada çeyrek finalde


    Galatasaray, kupada çeyrek finalde
    Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Boluspor’u deplasmanda 1-0 ve evinde de 4-1’lik skorlarla yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

    Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaştığı Boluspor’u Yunus Akgün ve Muğdat Çelik’in golleri ile 4-1 mağlup etti. Bolu’daki ilk maçı da 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar böylece adını çeyrek finale yazdırdı. Galatasaray’ın da yer aldığı kupadaki kura çekimi yarın saat 14.00’de yapılacak. 

    Yunus’tan Boluspor karşısında 3 gol, 1 asist

     

    Galatasaray’ın genç futbolcusu Yunus Akgün, Boluspor maçında attığı 3 golle A Takım’da ilk kez hat-trick sevinci yaşadı. Yunus, Muğdat Çelik’in golünde de asisti yapan isimdi. 
    Bu sezon A Takım’da Teknik Direktör Fatih Terim’in genç isimlerden olan Yunus Akgün, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Boluspor’a karşı 3 gol, 1 asistle oynadı. Mücadelenin 19. dakikasında Ömer’in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Yunus, düzgün kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 69. dakikada bir kez daha sahneye çıkan 18 yaşındaki futbolcu, ceza sahası içinde aldığı topu güzel bir şekilde filelerle buluşturdu. 78. dakikada da kazanılan penaltı sonrasında topun başında geçen genç futbolcu, attığı golle Boluspor karşısında hat-trick yaptı. Yunus Akgün, böylece A Takım seviyesinde ilk kez hat-trick sevinci yaşadı. 
    Yunus Akgün, 33. dakikada da Muğdat’ın golünde asisti yapan isimdi. 
    Başarılı futbolcu, bu sezonki gol sayısını da 4’e çıkardı. Genç futbolcu ilk golünü ise kupada Keçiörengücü karşısında kaydetmişti. 

    Fatih Terim 89 gün sonra evinde

     Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından 89 gün sonra Türk Telekom Stadyumu’nda, Boluspor maçında kulübedeki yerini aldı. 
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 10 maçlık men cezasının ardından ilk karşılaşmasına geçtiğimiz hafta ligde deplasmandaki Göztepe maçında çıktı. Terim, cezasından sonra Türk Telekom Stadyumu’ndaki ilk müsabakası ise Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Boluspor maçı oldu. Deneyimli teknik adam iç sahada en son 2 Kasım 2018 tarihinde Fenerbahçe derbisinde takımının başındaydı. Fatih Terim, bu tarihten tam 89 gün sonra Türk Telekom Stadyumu’nda takımının başında sahaya çıktı. 
    Sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma boyunca Terim’e tezahüratlarda bulundu. 

    Muğdat Çelik ilk golünü attı

    Galatasaraylı futbolcu Muğdat Çelik, sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevincini Boluspor karşısında yaşadı. 
    Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı futbolculardan olan Muğdat Çelik, sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü kaydetti. Muğdat, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçının 33. dakikasında Yunus Akgün’ün pasında sağ taraftan ceza sahası içine girer girmez çapraz yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu sezon Süper Lig’de 7, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3 ve Türkiye Kupası’nda 4 müsabakada görev alan 29 yaşındaki futbolcu, ilk gol sevincini Türk Telekom Stadyumu’nda yaşadı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.