|   | 
  • Galatasaray liderliğe yükseldi


    Galatasaray liderliğe yükseldi
    Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup eden Galatasaray, puanını 48’e çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

    Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi mağlup etti. Sarı-kırmızılılar böylece puanını 48’e çıkardı ve sarı-lacivertlilerle puanını eşitleyerek liderliğe yükseldi. Aslan gelecek hafta sahasında Kasımpaşa ile mücadele edecek.

    Mostafa Mohamed’den ikinci maçında ikinci gol

     

    Fenerbahçe derbisinde bir gol atan Galatasaray’ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed, takımıyla çıktığı ikinci maçında ikinci kez rakip fileleri havalandırdı.
    Galatasarray’ın devre arasında kadrosunda kattığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, gollerine devam etti. Fenerbahçe ile Kadıköy’de karşılaşan sarı-kırmızılılarda Mohamed, 54. dakikada sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı-kırmızılılar ile ikinci mücadelesine çıkan 23 yaşındaki futbolcu, ilk müsabakasında da Medipol Başakşehir karşısında penaltıdan golü kaydetmişti. Mısırlı futbolcu böylece ikinci karşılaşmasında ikinci kez rakip fileleri havalandırdı.

    Galatasaray’dan üst üste 5. galibiyet

     Derbide Fenerbahçe’yi mağlup eden Galatasaray, Süper Lig’deki galibiyet serisini 5’e çıkardı.
    Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar böylece ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkarırken, toplamda da 15. galibiyetini elde etti. Son olarak Beşiktaş’a mağlup olan Cimbom, daha sonra Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi başardı.

    Galatasaray, Kadıköy’de 2016’dan beri yenilmiyor

    Galatasaray, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son iki karşılaşmayı kazandı. Sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlilere Kadıköy’de en son 20 Kasım 2016’da yenilmişti.
    Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray sahadan 3 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılılar böylece rakibiyle Kadıköy’de oynadığı son iki maçta da rakibini mağlup etmeyi başardı. Cimbom, geçtiğimiz sezon Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda sarı-lacivertlileri 3-1 mağlup ederek 20 yıl sonra rakibini Kadıköy’de yenmişti.
    Galatasaray, Fenerbahçe’ye deplasmanda en son 20 Kasım 2016 tarihinde 2-0'lık skorla kaybetmişti. Sarı-kırmızılılar, bu maçından ardından rakibiyle deplasmanda oynadığı 4 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.