|   | 
  • Galatasaray liderliği kaptırdı


    Galatasaray liderliği kaptırdı
    Galatasaray, Antalyaspor beraberliği ile puanını 30’a yükselti fakat aynı puandaki Alanyaspor’un attığı gol sayısı daha fazla olduğu için ikinci sıraya geriledi.

    Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, evinde mücadele ettiği Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar böylece puanını 30’a yükselti fakat averajla ikinci sıraya geriledi. Alanyaspor da evinde Medipol Başakşehir’i 3-0 mağlup etmesiyle puanını 30’a çıkardı. Alanya, Galatasaray’dan daha fazla gol attığı için liderlik koltuğuna oturdu.
    Sarı-kırmızılılar gelecek hafta deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

    Marcao ve Arda Turan, cezalı duruma düştü

     

    Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Marcao ve kaptan Arda Turan, Antalyaspor maçında gördükleri sarı kart ile gelecek hafta oynanacak olan Konyaspor maçında cezalı duruma düştü.
    Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray’da Marcao, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Christian Luyindama ve Arda Turan sarı karı kart sınırında bulunuyordu. Müsabakanın 55. dakikasında rakibine yaptığı müdahale sonrasında hakem Abdulkadir Bitigen, Marcao’ya sarı kart gösterdi. 81. dakikada da bir pozisyon sonrasında Arda Turan sarı kart gördü.
    Sınırda bulunan Marcao ve Arda, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Konyaspor müsabakasında cezasından dolayı yer alamayacak.

    Radamel Falcao 28 dakika saha kaldı

     Galatasaray'ın, Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmaya yedek başlayan ve 46. dakikada oyuna giren sarı-kırmızılıların Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, 74. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
    Süper Lig'in 16. haftasında evinde Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao sakatlandı. Mücadeleye yedeklerde başlayan Falcao, ikinci yarı 46. dakikada Ömer Bayram'ın yerine dahil oldu. Maçın 74. dakikasında sakatlanarak kenara gelen 34 yaşındaki futbolcu, oyuna devam edemedi ve direkt soyunma odasına gitti. Golcü futbolcu, böylece 28 dakikada sahada kalmış oldu. Falcao, yerini 77. dakikada Jesse Sekidika'ya bıraktı.
    Kolombiyalı golcü, bu sezon 8 Süper Lig, 1 de UEFA Avrupa Ligi toplam 9 maçta oynadı ve rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

    Emre Kılınç kırmızı kart gördü

    Antalyaspor maçının 51. dakikasında Amilton'a yaptığı müdahale sonrasında mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen, Emre Kılınç’a direkt kırmızı kart gösterdi.
    Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan maçın 51. dakikasında sarı-kırmızılılarda Emre Kılınç kırmızı kart gördü. Orta sahada Amilton’a yaptığı müdahale sonrasında hakem Abdulkadir Bitigen Emre’ye direkt kırmızı kart gösterdi. VAR’dan uyarı alan Bitigen pozisyonu izledikten sonra da kararını değiştirmedi.

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.