|   | 
  • Galatasaray sahasında 28 maçtır kaybetmiyor


    Galatasaray sahasında 28 maçtır kaybetmiyor
    Galatasaray, Sivasspor galibiyetiyle ligde evindeki yenilmezliğini 28 maça çıkardı.

     Galatasaray, Sivasspor galibiyetiyle ligde evindeki yenilmezliğini 28 maça çıkardı. 
    Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda mücadele ettiği Sivasspor'u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılılar ligde sahasındaki yenilmezliğini 29 müsabakaya çıkardı. Söz konusu maçlarda 23 kez 3 puan alan Aslan, 5 kez berabere kaldı. Cimbom, Süper Lig'de sahasında en son 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya mağlup olmuştu. 

     Galatasaray’ın, Türk Telekom Stadyumu’ndaki resmi maçlarda attığı 400. gol Eren Derdiyok’un ayağından geldi. 
    Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda Sivasspor ile karşılaşan Galatasaray, bu stattaki 400. golünü kaydetti. Müsabakanın 20. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Eren Derdiyok, sarı-kırmızılıların Türk Telekom Stadyumu’ndaki 400. Golünü atan isim oldu. 
    Bu statta resmi maçtaki ilk golü 23 Ocak 2011 tarihinde ligde Sivasspor’a karşı Servet Çetin atmıştı. 19 Nisan 2013 yılında Didier Drogba'nın ligde Elazığspor'a attığı gol ise bu Aslan’ın bu stadyumda attığı 100. goldü. 26 Nisan 2015 yılında Hakan Balta Gaziantepspor maçındaki golü 300., 28 Ocak 2017'de de Yasin Öztekin'in Akhisarspor'a karşı kaydettiği gol, Ciimbom’un Türk Telekom Stadyumu’ndaki 300. golü olarak kayıtlara geçmişti. 

     Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim, 10 maçlık men cezasının bitmesine iki müsabaka kaldı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanan Galatasaray- Sivasspor maçında sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim cezası nedeniyle müsabakayı locadan takip etti. Fenerbahçe derbisi sonrasında 10 maç ceza alan Terim, 2 karşılaşma sonra sahadaki yerini alabilecek. Derbiden ceza alan Yardımcı Antrenör Hasan Şaş’ın ise Sivasspor maçıyla 8 maçlık cezasını bitirdi. Terim ile Şaş müsabakayı locadan takip etti. 
    Sahada ise takımı Yardımcı Antrenörler Ümit Davala ile Levent Şahin yer aldı. 

    Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler, sarı-kırmızılıların 18. dakikada kazandığı penaltı ve 51. dakikada attığı golde VAR sisteminden yararlandı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Sivasspor maçında hakem Halil Umut Meler iki kez VAR sistemini kullandı. 18. dakikasındaki pozisyonda Uğur Çiftçi’nin Belhanda’ya yaptığı hareket sonrasında Meler pozisyonu izledi ve penaltı kararı verdi. 20. dakikada topun başına geçen Eren Derdiyok meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 
    51. dakikada da Fernando ara pasına hareketlenen Henry Onyekuru ceza sahası içinde topla buluşup, sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Pozisyona ilk önce ofsayt veren Halil Umut Meler, VAR hakemlerinden pozisyonu dinledi ve daha sonra golü verdi. 

    Galatasaray’da Sivasspor karşısında son dakikalarda oyuna giren 16 yaşındaki Mustafa Kapı, sarı-kırmızılılarda forma giyen en genç futbolcu oldu. 
    Galatasaray’ın Sivasspor’u 4-2 mağlup ettiği müsabakada 16 yaşındaki Mustafa Kapı, sarı-kırmızılı formayı giyen en genç futbolcu oldu. Müsabakanın 90+5. dakikasında Feghouli’nin yerine oyuna dahil olan genç oyuncu, daha önce Emre Belözoğlu’na ait olan bu rekoru kırmış oldu. Mustafa Kapı müsabaka sonunda taraftarın isteğiyle sahanın ortasında üçlü çektirdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.