|   | 
  • Galatasaray son 2 maçta 5 puan kaybetti


    Galatasaray son 2 maçta 5 puan kaybetti
    Süper Lig’de 8 maçlık galibiyet serisinden sonra Galatasaray, son 2 karşılaşmada 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 5 puan kaybetti.

    Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, böylece son 2 mücadelede 5 puan kaybetmiş oldu. Cimbom, MKE Ankaragücü’ne deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Aslan bu iki karşılaşmadan önce 8 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı.
    Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 58’e çıkardı ve lider girdiği haftada 60 puanlı Beşiktaş’ın gerisine düştü ve ikinci sırada yer aldı.

    Younes Belhanda cezalı duruma düştü

     

    Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Sivasspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Belhanda deplasmanda oynayacakları Kayserispor karşılaşmasında yer alamayacak.
    Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyordu. Taylan Antalyalı, Christian Luyindama, Younes Belhanda, Etebo ve Ryan Babel karşılaşmada kart sınırında olan isimlerdi. Mücadelenin 58. dakikasında sarı kart gören Belhanda cezalı duruma düştü. Belhanda deplasmanda oynanacak Kayserispor mücadelesinde yer alamayacak.

    Radamel Falcao gol sayısını 7’ye çıkardı

     Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, 134 gün sonra 11’de çıktığı Sivasspor karşısında 2 gol kaydetti ve bu sezonki gol sayısını 7’ye çıkardı.
    Galatasaray’da Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed’in kırmızı kart cezasından dolayı Sivasspor karşılaşmasında ileri uçta Kolombiyalı golcü Radamel Falcao 11'de yer aldı. Yıldız futbolcu son olarak ligin 6. haftasında 24 Ekim 2020 tarihinde BB Erzurumspor deplasmanında 11’deydi. 35 yaşındaki golcü, 134 gün sonra 11’de başladı. Mücadelede 2 gol kaydeden Falcao, ligdeki gol sayısını 7’ye çıkardı. Başarılı futbolcu, 14. dakikada ceza sahası dışından şık bir gol atarken, 68. dakikada da penaltıdan gol kaydetti.
    Bu maç öncesinde son golünü 6. haftadaki BB Erzurumspor karşısında atan deneyimli futbolcu, 134 gün sonra gol sevinci yaşamış oldu.
    Radamel Falcao 90 dakikada sahada kaldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.