|   | 
  • Galatasaray takım olarak Umut'un yanında olacak


    Galatasaray takım olarak Umut'un yanında olacak
    Galatasaray Kulübü, Ankara'daki saldırıda yaşamını yitiren Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un yarınki cenazesine takım olarak katılacak.

    Dün akşam saatlerinde yaşanan Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden futbolcu Umut Bulut'un babasının cenazesi yarın Kayseri'de toprağa verilecek.

     

    Yaşanan terör olayında babasını kaybeden Umut Bulut'u bu zor gününde yalnız bırakmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim ve oyuncular ise cenaze töreni için yarın Kayseri'ye gidecek.

     

    Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babasının cenazesi için sarı kırmızılı yönetimden ani bir karar çıktı.  Sarı kırmızılı yönetici, teknik heyet ve oyuncuların yarın cenaze töreni için Kayseri'ye geleceği belirtildi.

     

    Sarı kırmızılı kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, oyuncuların Umut Bulut'u bu zor gününde yalnız bırakmamak için Kayseri'ye geleceği, seyahat planlamasının ardından da resmi açıklamanın yapılacağı söyleniyor. Sarı kırmızılı kafilenin, 15 Mart Salı günü saat 11.30'da özel bir uçakla Kayseri'ye geleceği, kendi doğum gününde babasını toprağa verecek olan Umut Bulut'un acısını paylaşmak için böyle bir karar alındığı ifade ediliyor.

     

    A Milli Takım ve Galatasaray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut'un terör saldırısında Ankara'da hayatını kaybeden babası Kemal Bulut için yarın Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhumun cenazesi aynı ilçedeki aile kabristanında toprağa verilecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.