|   | 
  • Galatasaray tur kapısını araladı


    Galatasaray tur kapısını araladı
    Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında evinde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’u 2-0 mağlup ederek, rövanş için avantaj sağladı.

    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final’in ilk ayağında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’u 2-0 yendi. Sahasında oynanan karşılaşmadan galip ayrılan sarı-kırmızılılar, rövanş için avantaj sağladı. Turun Hatay’daki ayağı ise 26, 27 ve 28 Şubat tarihlerinde oynanacak. 
    Bu turun galibi, Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe müsabakasının galibi ile mücadele edecek. 

    Galatasaray’ı kupada 13 bin 562 seyirci takip etti

    Galatasaray-Hatayaspor karşılaşmasını Türk Telekom Stadyumu’nda toplam 13 bin 562 seyirci takip etti. 
    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Galatasaray, sahasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’ı 2-0 mağlup etti. Türk Telekom Stadyumu’ndaki mücadeleyi ise 13 bin 562 seyirci takip etti. İstanbul’un soğuk hava şartlarında takımlarını desteklemek için stada gelen sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca tezahüratlarını sürdürdü. 

    Sofiane Feghouli bu sezonki 4. golünü attı

    Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Hatayaspor karşısında attığı golle bu sezonki 4. golünü kaydetti. 
    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin son dakikalarında sahneye sarı-kırmızılıların Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli çıktı. Mücadelenin 90+2. dakikasında rakip fileleri havalandıran Feghouli, bu sezon Türkiye Kupası'ndaki ilk, toplamda da 4. golünü attı. 
    29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 16, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 ve TFF Süper Kupası'nda 1 olmak üzere toplam 16 resmi müsabakada görev aldı. 

    Christian Luyindama ilk golünü attıGalatasaray’ın devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Kongolu defans oyuncusu Christian Luyindama, sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü ikinci maçında Hatayaspor’a karşı kaydetti. 

    Devre arası transfer döneminde Belçika’nın Standard Liege ekibinden kiralık olarak Galatasaray’a transfer olan Kongolu futbolcu Christian Luyindama, yeni takımıyla ikinci maçında golle tanıştı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Hatayspor karşısında başarılı futbolcu rakip fileleri havalandırdı. Müsabakanın 7. dakikasında Selçuk’un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Luyindama, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Hatay müsabakasına ilk 11’de başlayan Kongolu futbolcu, 90 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz hafta ligde Aytemiz Alanyaspor maçında Galatasaray formasını ilk kez giyen 25 yaşındaki futbolcu, 90 dakika sahada kalmıştı. 
    Christian Luyindama, Hatayspor maçı ile birlikte ilk kez Türk Telekom Stadyumu’nun da çimlerine bastı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.