|   | 
  • Galatasaray üç hazırlık maçı daha yapacak


    Galatasaray üç hazırlık maçı daha yapacak
    Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında 25 Temmuz'da Sakaryaspor, 28 Temmuz'da Club Africian ve 31 Temmuz'da AEK ile hazırlık maçı yapacak.

    Galatasaray'ın 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında 25-31 Temmuz tarihleri arasında oynayacağı maçların programı belli oldu. Yurt dışındaki çalışmaları için İsviçre’nin Zürih ve Montrö kentlerinde kamp yapan sarı-kırmızılılar, Türkiye’ye döndükten sonra ilk hazırlık maçında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sakaryaspor ile karşılaşacak. Sakarya Atatürk Stadı’ndaki mücadele, 25 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. 

    Tunus ve Yunanistan'da hazırlık maçı oynayacak 
    Galatasaray hazırlık programı kapsamında bir sonraki maçını Tunus Ligue 1 takımlarından Club Africian ile oynayacak. Rades Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele 28 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. Karşılaşmanın başlama saati daha sonra açıklanacak. Aslan, yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında ise Yunanistan temsilcisi AEK ile mücadele edecek. Atina Olimpiyat Stadı’ndaki maç 31 Temmuz Salı günü saat 20.00’de başlayacak. 
    AEK maçının ardından İstanbul’a dönecek olan sarı-kırmızılılar, Akhisarspor ile 5 Ağustos Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başlayacak. 
    Galatasaray’ın 25-31 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki maç programı şöyle: 

    25 Temmuz Çarşamba 
    Sakaryaspor - Galatasaray 19.00 (Atatürk Stadı) Sakarya/Türkiye 

    28 Temmuz Cumartesi 
    Club Africian - Galatasaray ? (Olimpiyat Stadı) Rades/Tunus 

    31 Temmuz Salı 
    AEK - Galatasaray 20.00 (Olimpiyat Stadı) Atina/Yunanistan 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.