|   | 
  • Galatasaray, yurt dışı kampı için İsviçre’ye gitti


    Galatasaray, yurt dışı kampı için İsviçre’ye gitti
    Galatasaray, yurt dışı kampı için İsviçre’ye gitti Kamp kadrosunda Tolga Ciğer ve Tarık Çamdal yer almadı - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Transfer için 31 Ağustos’a kadar zamanımız var"

    Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre’nin Zürih şehrine gitti. Havaalanında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer için 31 Ağustos’a kadar zamanları olduğunu söyledi. Kamp kadrosunda Tolga Ciğer ve Tarık Çamdal yer almadı. 
    Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak kapatan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da başlamıştı. Sarı-kırmızılılar yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında Atatürk Havalimanı’ndan İsviçre’nin Zürih şehrine gitti. Teknik Direktör Fatih Terim, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Eskilerimiz var inşallah kampta tamamlayacağız. 1 haftadan fazla bir zamandır burada çalışıyoruz. Şimdi İsviçre’ye gidiyoruz. Tüm Galatasaray’a tüm Türk futboluna hayırlı bir yıl diliyorum. Transfer için 31 Ağustos’a kadar zamanımız var. Dünya Kupası’nın bitmesi de önemli” diye konuştu. 

    Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal kamp kadroda yer almadı 
    Fatih Terim’in 23 kişilik kamp kadrosunda sakatlığı devam eden Tolga Ciğer ve Tarık Çamdal yer almadı. Kadroda 8 tane genç futbolcu yer alıyor. Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı forması giydikten sonra turnuvanın ardından burnundan nefes almasını kolaylaştırmak üzere ameliyat geçiren Younes Belhanda ile Dünya Kupası’nda ülkeleri Uruguay ve Japonya’yı temsil eden Fernando Muslera ile Yuto Nagatomo, yeni sezon hazırlıkları için izinleri tamamlandıktan sonra takımdaki yerlerini alacak. Yurt dışında bulunan Bafetimbi Gomis ise kafileye İsviçre’de katılacak. 
    İsviçre kampı için kafilesinde yer alan oyuncuların listesi şu şekilde: 

    “Abdussamed Karnuçu, Ahmet Çalık, Ahmet Sivri, Bafetimbi Gomis, Boran Güngör, Berk Balaban, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Eren Derdiyok, Fernando Reges, Garry Rodrigues, İsmail Çipe, Lionel Carole, Maicon Roque, Mariano Ferreira, Martin Linnes, Muğdat Çelik, Ryan Donk, Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.