|   | 
  • Galatasaray’da zirve ile puan farkı 6’ya indi


    Galatasaray’da zirve ile puan farkı 6’ya indi
    Lider M. Başakşehir’in puan kaybettiği haftada evinde Trabzonspor’u mağlup eden Galatasaray zirve ile puan farkını 6’ya indirdi.

    Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaştığı Trabzonspor’u mağlup ederek, puanını 39’a çıkardı. Sarı-kırmızılılar böylece lig lideri M. Başakşehir’in sahasında BB Erzurumspor ile berbere kalmasını iyi kullandı ve puan farkını 6’ya indirdi. Ligde Başakşehir 45 ile birinci sırada yer alıyor. 

    Galatasaray, ligde 7 maçtır yenilmiyor

     Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de son 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, Tranbzonspor’u mağlup ederek, zirve yarışında M. Başakşehir takibini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, Trabzon galibiyetiyle ligde üst üste 7 maçta rakiplerine 3 puan vermedi. Aslan, ligde en son deplasmanda Beşiktaş’a yenilen Cimbom, bu müsabakadan sonra Çaykur Rizespor, M. Başakşehir ve Alanyaspor ile berabere kalırken, Sivasspor, MKE Ankaragücü, DG Sivasspor ve Trabzonspor’u mağlup etti. 

    Galatasaray - Trabzonspor maçını 46 bin 927 seyirci izledi

     Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını Türk Telekom Stadyumu’nda toplam 46 bin 927 seyirci takip etti. 
    Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray sahasında mücadele ettiği Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Müsabakayı izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na toplam 46 bin 927 seyirci geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca takımlarını tezahüratlarla destekte bulunurken, deplasman tribününde de bordo-mavili taraftarlar yer aldı. 

    Mbaye Diagne ilk maçında fileleri havalandırdı

     Galatasaray’ın yeni transferi Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, ilk maçında Trabzonspor ağlarını havalandırmayı başardı. 
    Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, sarı-kırmızılı formayı ilk kez Trabzonspor karşısında giydi. Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Diagne, Teknik Direktör Fatih Terim tarafından 11’de görevlendirildi. Mücadelenin 20. dakikasında topun başına geçen 27 yaşındaki futbolcu, meşin yuvarlağı kalenin sağından ağlarla buluşturdu. 
    Bu sezon Kasımpaşa’da 20 gol atan başarılı futbolcu, Trabzonspor’a karşı attığı golle sayısı 21’e çıkardı. 

    Dev maçta Ümit Öztürk’ün kart raporu

    Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk, 4 sarı-kırmızılılar, 1 de bordo-mavililere olmak üzere toplam 5 kez sarı kartına başvurdu. 
    Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Ümit Öztürk düdük çaldı. Öztürk, 90 dakika boyunca toplam 5 kez kart gösterdi. Denizli bölgesi hakemi, 4 kez sarı-kırmızılı futbolculara, 1 kez de bordo-mavili takımının oyuncu için sarı kartına başvurdu. 
    Ümit Öztürk, İstanbul ekibinde Linnes, Belhanda, Donk ve Diagne’ye Karadeniz temsilcisinde de Arda’ya sarı kart çıkardı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.