|   | 
  • Galatasaray’ın galibiyet hasreti 5 maça çıktı


    Galatasaray’ın galibiyet hasreti 5 maça çıktı
    Galatasaray'ın Medipol Başakşehir beraberliği ile birlikte Süper Lig’deki galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

    Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Başakşehir karşısında önemli bir müsabakaya çıkan Galatasaray, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, pandemi sonrasında oynadığı 3. maçından da galip gelemedi. Diğer müsabakalarda 1 mağlubiyet, 1 beraberlik almıştı.
    Galatasaray, ligde 8 maç üst üste kazandıktan sonra oynadığı 4 karşılaşmada da 3 puan alamamıştı. Başakşehir beraberliği ile Aslan'ın galibiyet hasreti de 5 maça çıkmış oldu. Bu 5 mücadelede 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

    Emin Bayram 2. maçına çıktı

     

    Galatasaray’ın 17 yaşındaki stoperi Emin Bayram, Başakşehir maçıyla birlikte A Takım ile 2. resmi maçına çıktı.
    Galatasaray’da Medipol Başakşehir karşılaşmasında 53. dakikada Mario Lemina sakatlanarak oyundan çıkınca genç stoper Emin Bayram oyuna dahil oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, 17 yaşındaki futbolcuya böylece bu sezon ikinci kez şans verdi. Emin, daha önce Konyaspor deplasmanında son dakikalarda süre almıştı.

    Martin Linnes oyuna devam edemedi

    Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, Başakşehir maçının 79. dakikasında sakatlanarak yerini Şener Özbayraklı'ya bıraktı.
    Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynanan Başakşehir maçında Galatasaray'da Martin Linnes de sakatlanarak oyuna devam edemedi. Müsabakanın 78. dakikasında sakatlanan Linnes'in yerine Teknik Direktör Fatih Terim Şener Özbayraklı'yı görevlendirdi. 28 yaşındaki futbolcu sarı kart cezalısı olan Mariano'nun yerine maçta görev almıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.