|   | 
  • GAZETECİLER CEMİYETİ'NİN PROJESİNE ORAN'DAN ONAY


    GAZETECİLER CEMİYETİ'NİN PROJESİNE ORAN'DAN ONAY
    Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nce basın mensuplarına yönelik hazırlanan projeye Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) onay verdi.

     Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nce basın mensuplarına yönelik hazırlanan projeye Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) onay verdi.

    Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, ORAN'ın konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, basın mensupları için hazırladıkları eğitim faaliyetini proje olarak ORAN'a sunduklarını, projenin ajans tarafından kabul edildiğini söyledi.

    Projenin özellikle mesleğe yeni başlayanlar açısından verimli olacağına dikkati çeken Altınkaya, 11 Şubat'ta başlayacak eğitimlerin 22 Şubat'ta sona ereceğini belirtti.

    Eğitimlerin 7 konu başlığından oluştuğunu anlatan Altınkaya, "Sahasında uzman kişilerce fotoğraf, görüntü, diksiyon başta olmak üzere yedi ayrı konuda eğitim semineri düzenlenecek. Tecrübe sahibi uzmanlar, deneyimlerini paylaşacak. Meslektaşlarımız için faydalı bir eğitim olacağını düşünüyoruz" dedi.

    ORAN Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu ise, projeye verdikleri katkıyla yazılı ve görsel basına destek olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

    Palancıoğlu, "Cemiyetimiz, ajans kurulduğundan bu yana bizi destekledi. Bizler sadece mali destekte bulunmuyoruz, teknik destek de veriyoruz. Gazeteciler Cemiyeti ile proje çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.