|   | 
  • Gaziantep’te hedef Fenerbahçe maçından galip ayrılmak


    Gaziantep’te hedef Fenerbahçe maçından galip ayrılmak
    Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazar günü Gaziantep Arena’da karşılaşacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, ”Bütün takımla benliğimizle her şeyimizi ortaya koyup Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

    Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile golsüz beraber kalarak deplasmandan küme düşme potasında kurtulmak adına hanesine bir puanla yazdıran Gaziantepspor’da pazar günü Gaziantep Arena’da Lig’in 22. haftasında karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

    Antrenman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçından 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini belirtti.

    “BUGÜN İTİBARİYLE DE ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ BEKLİYOR"

    Geçen hafta berabere kaldığı Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Uygun, ”Kazanmak için gitmiştik. Hafta içerisinde ki hazırlıklarımız o yöndeydi. Çünkü çok puanlara olan bir takım durumundayız. Bulunduğumuz konum itibariyle ligde kalabilmek bizim için Anadolu’da şampiyon olmuş kadar değerli şuanda özellikle yeni sezonda ligde kalıp devam eden takımlar bekli de bundan sonraki sürecin içinde her zaman şampiyonluğa oynayabilecek ekonomik katkıyı kendilerinde bulacaklar. Doğru sistem doğru ekol ve iyi bir yönetim anlayışı ile birlikte kurumsallaştığı zaman bu gelen ekonomik maddiyat sizin şampiyon olmanızın önünü açacaktır diye düşünüyorum. O yüzden kalmamız gerekiyor. Başakşehir maçında da birçok pozisyona girdik. Kazanmak adına bütün yüreğimizi ortaya koyduk. Ama bir puan aldık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Bizi de bugün itibariyle de çok önemli bir maç bekliyor” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.