|   | 
  • Gazze-İsrail sınırındaki gösterilerde 8 Filistinli hayatını kaybetti


    Gazze-İsrail sınırındaki gösterilerde 8 Filistinli hayatını kaybetti
    Filistinlilerin Gazze-İsrail sınırında düzenlediği gösterilerde 8 Filistinli hayatını kaybetti, yüzlerce kişi de yaralandı.

    Filistinlilerin İsrail-Gazze sınırında başladıkları Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü kapsamında bugün ‘Cuma Ateşi’ isimli gösteriler düzenlendi. Yapılan gösterilere İsrail askerlerinin silahla müdahale etmesi üzerine çıkan çatışmalarda 8 kişi hayatını kaybederken, yüzlerce kişinin de yaralandığı bildirildi. 25 kişinin ağır yaralandığı saldırılardan etkilenen binden fazla kişinin ise tedavisi bölgedeki sağlık kuruluşlarında devam ediyor. 
    Saldırılarda Majdi Ramadan Şabat (38), Hussain Muhammed Azzam Madi (16), İbrahim El-Aar (20), Sadji Faraj Abu Attiwi (45), Muhammed Sa'id Musa el Haj Saleh (33), Alaeddin Yahya el Zamili (17), Thaer Rabaa (30) ve Osama Khamis Qudeih (38) isimli kişilerin hayatını kaybettiği öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.