|   | 
  • Gazze sınırında 3 kişi hayatını kaybetti


    Gazze sınırında 3 kişi hayatını kaybetti
    Filistinlilerin Gazze-İsrail sınırında devam ettikleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırıları sonucu biri çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 376 kişi yaralandı.

    Filistinlilerin Gazze'nin doğu sınırında devam ettikleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırıları sonucu biri çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 376 kişi yaralandı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze'nin sınırındaki göstericilere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahalesi sonucu 2 kişinin öldüğünü ve 376 kişinin de yaralandığını onayladı. Kudra hayatını kaybedenlerin kimliklerini ise Faris Es-srsavy (12) ve Mahmoud Abu Saman (24) olarak aktardı. Yapılan açıklamada yaralılar arasında 30 çocuk 1 sağlık görevlisi ve 1 gazetecinin olduğu da kaydedildi. 7 yaralının durumunun ise ağır olduğu aktarıldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.