|   | 
  • Gazze’deki gösterilerde İsrail askerleri yine saldırdı: 1 ölü, 220 yar


    Gazze’deki gösterilerde İsrail askerleri yine saldırdı: 1 ölü, 220 yar
    Filistinlilerin İsrail işgaline karşı Gazze-İsrail sınırında sürdürdükleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin saldırıları sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 220 kişi de yaralandı.

    Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Filistinlilerin İsrail işgaline karşı Gazze-İsrail sınırında sürdürdükleri Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin 16’ıncı haftasında İsrail askerlerinin saldırıları sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 220 kişinin de yaralandığını açıkladı. Yapılan açıklamada hayatını kaybeden kişinin 15 yaşındaki Osman Rami Helis olduğu ifade edildi. 
    Filistinliler, Toprak Günü olarak adlandırdıkları 30 Mart tarihinden bu yana Gazze sınırında gösteriler düzenlemeye devam ediyor. 16 haftadır devam eden gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu toplam 138 kişi hayatını kaybederken, 15 binden fazla kişi de yaralandı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.