|   | 
  • GELECEĞİN YILDIZLARINI BU POLİSLER KORUYACAK


    GELECEĞİN YILDIZLARINI BU POLİSLER KORUYACAK
    U-20 Dünya Kupası?nın açılış karşılaşmasının ve çeyrek final maçının oynanacağı Kayseri?de, geleceğin yıldızlarını koruyacak olan polis memurlarına ?Önemli Kişileri Koruma Kursu? verildi.

     Koruma Daire Başkanlığı tarafından 15 Nisan'dan bu yana verilen kursta 120 kişi eğitim aldı. Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet Mahallesi?nde bulunan eğitim alanında verilen kursta, polis memurlarına karşılaşabilecekleri saldırılarda nasıl hareket edecekleri uygulamalı olarak gösterildi.
    Koruma Daire Başkanlığı personeli tarafından verilen kursta, polis memurlarına ilk olarak saldırı anında nasıl hareket edecekleri ayrıntılarıyla anlatıldı. Polis memurları ilk uygulamayı boş tabanca ile gerçekleştirirken, ikinci uygulama ise gerçek mermiler kullanılarak yapıldı.
    Film sahnelerini aratmayan uygulamalarda, sis bombaları ve ses bombaları kullanıldı. Kursta polis memurlarının yüksek isabet yüzdesi eğitimcilerin yüzünü güldürürken, kadın memurların da uygulamalarda başarılı olmaları dikkat çekti.
    Yaklaşık bir buçuk aydır sürdürülen kursta başarılı olan polis memurlarına VIP sertifikası verileceği öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.