|   | 
  • Genç antrenör hayatını kaybetti


    Genç antrenör hayatını kaybetti
    Kayseri İkinci Amatör Küme takımlarından Felahiye Belediyespor'un genç antrenörü Osman Gürcü (34), beynindeki tümör nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

    Felahiye Belediyespor'un Genç Antrenörü Osman Gürcü uzun zamandır beynindeki tümör nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İki önemli ameliyat geçiren Osman Gürcü, bir haftadır yoğun bakım servisinde tutuluyordu.

     

    Uzun süre Kayseri amatör liglerinde futbolcu olarak top koşturan Osman Gürcü, geçtiğimiz sezon İkinci Amatör Küme takımlarından Felahiye Belediyespor'un başında antrenör olarak bulunmuştu. Gürcü'nün vefatı amatör camiada büyük bir üzüntü ile karşılanırken, cenazesi bugün Felahiye ilçesinde Cuma namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verilecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.