|   | 
  • Genç Doktor Yaşam Mücadelesi Veriyor


    Genç Doktor Yaşam Mücadelesi Veriyor
    Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir doktor, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

    Alınan bilgilere göre, Hasan T'nin (47) kullandığı 38 PT 882 plakalı otomobil, hastane önünde yolun karşısına geçmeye çalışan kulak-burun-boğaz doktoru Seçkin Çetinkaya'ya çarptı. Kazada, Dr. Çetinkaya ağır yaralanırken, hastanenin önündeki acil servis ambulansıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı doktora ilk müdahaleyi burada yaptı. Ambulansla hastanenin acil servisine kaldırılan Dr. Çetinkaya, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Evli olduğu öğrenilen doktor Çetinkaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
    Öte yandan; kazada ağır yaralanan Dr. Seçkin Çetinkaya'nın ağabeyi Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya, 14 Nisan 2010 tarihinde Şırnak Balveren mevkisinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı Ankara GATA Hastanesi'nde şehit olmuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.