|   | 
  • Genç hakem gözyaşları içerisinde toprağa verildi


    Genç hakem gözyaşları içerisinde toprağa verildi
    Rize’ye maç yönetmeye giderken Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kayseri Bölgesi Futbol Hakemi 31 yaşındaki Salih Ulu kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

    Geçtiğimiz günlerde Rize’ye maç yönetmeye giderken LPG yüklü tankerin aracına çarpması sonucu yaralanan ve 6 gün boyunca Trabzon’da yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybeden genç hakem Salih Ulu öğle namazına müteakip Hunat Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

     

    Hunat Camiinde kılınan cenaze namazına Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Merkez Hakem Kurulu(MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Süper Lig Hakemi Özgüç Türkalp, Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Bünyamin Gezer, Kayserispor Genel Müdürü Ali Üstünel, spor camiası, hakem camiası, vatandaşlar ve merhumun yakınları katıldı.

     

    Trafik kazasında Ulu’yla birlikte yaralanan Ulu’nun arkadaşları Ramazan Koca, Gökmen Karataş ve Aykut Özmaz’ı da yaralı bir şekilde cenaze namazına katıldı.

     

    Cenazede genç hakem Ulu’nun amcası ‘Salih daha 31 yaşındaydı. Türkiye dinlesin. İçim yanıyor. Kızı Öykü daha babasının öldüğünü bile bilmiyor. Maça gitti diye biliyor’ dedi.

     

    Genç Hakem Ulu’nun işitme engelli babası Üzeyir Ulu ve abisi Ahmet Ulu’nun cenazede ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

     

    Kılınan cenaze namazının ardından Salih Ulu’nun cenazesi Asri Mezarlığa defnedildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.