|   | 
  • Genel Sekreter Değişiyor Mu?


    Genel Sekreter Değişiyor Mu?

    Büyükşehir Belediyesi’nde yakın zamanda Genel Sekreterlik değişiminin yaşanması bekleniyor. Serdar Öztürk’ün kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olması planlanıyor.

    31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra sınırlı şekilde kadro değişimine giden Memduh Büyükkılıç’ın bu kez en üst noktada bir değişikliğe imza atması bekleniyor. Melikgazi Belediye Başkanı iken Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve en güvendiği adam olarak bilinen Serdar Öztürk’ün Genel Sekreter olarak atanması planlanıyor. Seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne getirdiği ilk isimlerden birisi olan Serdar Öztürk, halen Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapıyor.

    Mevcut Genel Sekreter Hüseyin Beyhan’ın ise Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş’ye (KCETAŞ) kaydırılması bekleniyor.

            Mehmet Akif Yavuz Emekli Oldu

    Öte yandan Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akif Yavuz da emekliye ayrıldı. 1994 yılında TAKSAN’dan Büyükşehir Belediyesi’ne geçen ve o tarihten bu yana Satın Alma Daire Başkanı olarak görev yapan Yavuz, Mustafa Çelik döneminde bu görevin yanında Genel Sekreter Yardımcılığı görevini de üstlenmişti. İki görevi birlikte yürüten Yavuz, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılarak belediyecilik hayatına nokta koymuş oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.